Stralend witte tanden!

Veilig je tanden bleken zonder peroxide. MN Beauty werkt volgens de nieuwe wet- en regelgeving omtrent tanden bleken m.i.v. 2012. Wij bieden een veilige complete behandeling aan voor een mooi glimlach. Bleken zonder peroxide geeft goede resultaten en is absoluut veilig voor uw tanden.

Voordelen:

  • Veilig & professioneel gebleekt worden
  • Tot vele tinten lichtere tanden
  • Behandeling binnen 1 uur
  • Gelijk eten en drinken
  • Verwijdert effectief hardnekkige tandverkleuringen
  • Snel resultaat en uiterst veilig
  • Volledig goedgekeurd door de EU
  • Tast glazuur en vullingen niet aan
  • Geen bijwerkingen; dus ook geschikt voor gevoelige tanden
  • Pijnloos en zonder een vervelende smaak in de mond

Er zijn 3 verschillende behandelingen voor tanden bleken met verschillende mogelijkheden voor meer informatie hierover zie onze prijslijst.

Basis: 20 minuten
Intensief: 40 minuten
Premium: 60 minuten

Wat u moet weten over de behandeling tanden bleken:

-Het bleken van tanden werkt alleen op natuurlijke tanden, dus niet op tandheelkundig werk. De originele kleur van de vullingen, kronen, facings of opgevulde stukjes verandert met de behandeling niet mee.

-Na de behandeling zijn de tanden 2 tot 8 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van uw levensstijl. Drinkt u veel koffie en rookt u veel , dan zullen uw tanden sneller verkleuren.

-Tijdens de behandeling kunt u tv-kijken, of op u uw eigen iPad/telefoon. Er is gratis WIFI.

-Wij verzoeken u om met schone(liefst gepoeste) tanden naar de behandeling te komen, mocht dit niet lukken dan kunt u dit ook in de salon doen.

Tips voor na de behandeling

U kunt het beste de eerste 12 uur na de behandeling geen koffie, thee, rode wijn, cola en andere kleurhoudende  consumptie nuttigen. Ook roken wordt de eerste 12 uur sterk af geraden.

Om het resultaat optimaal te houden adviseren wij om de behandeling, afhankelijk van het consumptiegedrag en het onderhoud van de tanden, elke 3 maanden te herhalen. De behandeling is niet schadelijk voor uw tanden dus u kunt gerust vaker de behandeling herhalen.

Basisbehandeling tanden bleken

Wil je je tanden net even een paar tinten witter hebben?
Dan is de basis behandeling voldoende deze duurt 20 minuten en is € 40,00

Intensieve behandeling tanden bleken

Wil je toch nog een stuk witter? Dan kun je in 40 minuten met de intensieve behandeling een heel mooi wit gebit krijgen deze behandeling is € 60,00

Premium behandeling tanden bleken

Wil je dat je gebit nog meer gaat stralen? Dan is de premium behandeling van 60 minuten perfect voor jou deze kost slechts € 75,00